Ateliere și cursuri de artă
gabriela.rus@scoalarecreativ.ro
T. +40 742 758 397
www.scoalarecreativ.ro

Politica de confidențialitate

Școala de Artă ReCreativ, care poate fi contactată la adresa de e-mail [gabriela.rus@scoalarecreativ.ro] dorește să vă informeze despre cum colectăm, folosim și dezvăluim date cu caracter personal de la dvs. și despre dvs., prin intermediul acestui site web https://scoalarecreativ.ro/, în conformitate cu toate legile și reglementările privind protecția datelor aplicabile.

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Este politica Școlii de Artă ReCreativ de a respecta confidențialitatea dvs. cu privire la orice informații pe care le-am putea colecta de la dvs. pe site-ul nostru web, https://scoalarecreativ.ro/, precum și pe site-urile aferente pe care le deținem și pe care le utilizăm.

Solicităm informații personale doar atunci când avem nevoie cu adevărat de acestea pentru a vă oferi un serviciu. Aceste informații includ, de exemplu:

Date despre activitate. Când accesați și interacționați cu site-ul Web, este posibil să colectăm anumite informații despre aceste vizite. De exemplu, pentru a vă permite conexiunea dvs. la site-ul Web, este posibil să primim și să înregistrăm informații despre computer, dispozitiv și browser, inclusiv adresa dvs. IP, tipul browserului și alte informații software sau hardware. Dacă accesați site-ul Web de pe un dispozitiv mobil sau alt dispozitiv, este posibil să colectăm un identificator unic de dispozitiv atribuit dispozitivului respectiv, date de geolocalizare sau alte informații tranzacționale pentru dispozitivul respectiv. Este posibil să fie colectate și unele tehnologii de urmărire (cum ar fi cookie-urile browserului, pixeli, balize și tehnologia Adobe Flash, inclusiv cookie-uri). Aceste tehnologii pot fi, de asemenea, utilizate pentru a colecta și stoca informații despre utilizarea site-ului dvs. Web sau a Serviciilor Companiei, cum ar fi paginile pe care le-ați vizitat, conținutul pe care l-ați vizualizat, interogările de căutare pe care le-ați difuzat și reclame pe care le-ați văzut.

Datele pe care le-ați distribuit voluntar.

S-ar putea să colectăm datele dvs. personale (cum ar fi numele de familie, e-mailul, organizația și numărul de telefon) dacă trimiteți o solicitare prin formularul de contact pus la dispoziție prin intermediul site-ului Web.

Colectăm aceste date prin mijloace corecte și legale, cu cunoștința și consimțământul dvs. Vă informăm, de asemenea, de ce le colectăm și cum vor fi folosite.

Păstrăm informațiile colectate doar atât timp cât este necesar pentru a vă oferi serviciul solicitat. Ce date stocăm, protejăm în cadrul mijloacelor acceptabile din punct de vedere comercial pentru a preveni pierderea și furtul, precum și accesul, dezvăluirea, copierea, utilizarea sau modificarea neautorizate.

Nu împărtășim nicio informație personală de identificare publică sau cu terți, cu excepția cazului în care legea prevede acest lucru.

Website-ul nostru se poate conecta către site-uri externe care nu sunt operate de noi. Vă rugăm să fiți conștienți că nu avem niciun control asupra conținutului și practicilor acestor site-uri și nu putem accepta responsabilitatea sau răspunderea pentru politicile lor private de confidențialitate.

Sunteți liber să refuzați solicitarea noastră pentru informațiile dvs. personale, înțelegând că este posibil să nu vă putem oferi unele dintre serviciile dorite.

Dacă aveți întrebări despre cum gestionăm datele utilizatorului și informațiile personale, nu ezitați să ne contactați:

______

Str. Dobrogeanu Gherea 14A
Cluj-Napoca, Romania
Email: gabriela.rus@scoalarecreativ.ro
T: +40 742 758 397
https://www.facebook.com/ScoalaReCreativ/
www.scoalarecreativ.ro


______